Suru on matka ja matka jatkuu

Siis on ollut tässä melkoinen identiteettikriisi. Kaverin koira sai tuossa talvella pennut ja itkin samaan aikaan onnesta, helpotuksesta, huolesta ja katkeruudesta. Sitä on luullut jo monta kertaa päättäneensä lopullisesti vaikka ja mitä omasta paikastaan nyt shibamaailmassa. Mutta ei ole taas kauaakaan kun itkin sen perään, että enkö sitten enää koskaan saa itse kokea uudelleen sitä onnea, minkä koin pentulaatikossa niiden ensimmäisten onnellisten viikkojen aikana oman kasvatin kanssa. Ei näitä asioita oikeasti kai tarttisi päättää ennakkoon tai tietää. Jotenkin koitin kai saada tästä ajatuksesta, jossa torppaan kasvattamisajatukset itseltä jonkun selviytymismekanismin suruun.


Pitäydyn nyt kuitenkin siinä toistaiseksi, että täytyy henkisesti palautua tästä pennun menetyksestä edelleen jonkun aikaa, ennen kuin voi olla valmis mitään vastaavaa vastaanottamaan. Tähän kohtaan ajatuksia ohjaamaan vähän toisaalle päädyin tuomaan aikuisen uroksen Suomeen. Senshi meni asumaan sinne minne Yuiton piti. Senshi on yhteisomistajuudessa niin, että minä päätän mahdollisen jalostuskäytön, näyttelytän ja näin, sitten taas Terhin perheellä on käytännön omistajuus ja jakamaton arjen rakkaus. Eli kunhan italiaano asettuu ensin kodiksi suomalaiseen metsämaisemaan aletaan me välillä varmaan käymään näyttelyissä hänen kanssaan.



Benvenuto Senshi! Tervetuloa Suomeen Senshi!
Pääset nauttimaan pohjoisen luonnosta, yöttömästä yöstä ja lumisista talvista. 


Senshi tuli meille Italiasta kasvattajaystävältä, joka on ollut isona tukena mun huolissa ja suruissa. Olen Senshin yhden pojan tuonnin tänne konsultoinut tuossa aiemmin ja Ginon luonteeseen ihastunut aivan täysillä. Ginon kasvattajan Stefanian kanssa ollaan tuettu toisiamme noin muutenkin keskustellen rodusta ja kasvattamisesta vaikka ystävyys on alkanut näin etänä. Stefania miettikin mulle mitä tekisi rakkaan Senshin kanssa kun jalostuskäyttöä ei enää hänellä olisi itsellään siellä toistaiseksi, Senshin pentuja ollen Italiassa riittävästi ja ollessaan uuden äärellä miettien minne uskaltaa rakkaan oman koiran luovuttaa eteenpäin. Tietäessään mun tämän hetkiset haaveet oli hän heti miettinyt meitä sellaiseksi kodiksi minne tämä iloinen veikkonen sopisi, jossa rakkautta ja välittämistä riittäisi yhtä paljon. En kuitenkaan halunnut lähteä sitä kokeilemaan, kuinka aikuinen koira solahtaisi Tatsukon kaveriksi niin siksi sijoittui asumaan muualle. Kiva kuitenkin saada jotain uutta tähän elämään täydentämään sitä aukkoa, jonka Yuito jätti jälkeensä.

Senshi on tosiaan alunperin Korean tuonti, NIPPO-rekkarikin löytyy, hän täyttää kesän lopulla 4, geenitestit on tehtynä, terveystulokset on priimaa, röntgenkuvat kauniit ja joitakin jälkeläisiä eri pentueistakin Italiassa on jo ennätetty tutkia terveiksi. Se mun vinkkaama aiemmin Suomeen tuotu poika vaan valitettavasti sai C/C lonkat ja ltv3 lausunnon, mutta pitää muistaa aina, että perimä tulee molemmilta vanhemmilta ja voi tulla sukupolvien takaa ja tämä vaikuttaisi nyt siltä harmilliselta sattumalta. Jännä nähdä näkeekö ihmiset tämän asian yli mutta ei mun ole pakko sitä Senshiä saada jalostuskäyttöön. Odotettu perheenjäsen hänestä ensisijaisesti olikin tulossa. Olen parin tahon kanssa jutellut Senshin mahdollisesta käytöstä, joten katsotaan miten ne mahdollisesti menee ja millaisia terveystuloksia jälkeläisille tulee lausutuiksi täällä pohjolassa ennen mahdollisten seuraavien käyttöjen miettimistä. Tärkeimpänä nyt ensin tutustutaan tähän ensivaikutelmaltaan varsin lupsakkaan, avoimeen ja iloiseen poikaan.


Kurosenshi Go Hidden Cascade


Senshin myötä muuten muutin Instagramissa @shibatatsuko tilin nimeksi myös @shibasupinoita. Vaikka tämä tumma komistus ei meillä kotona asukaan tulee hänen juttuja jaettua nyt sitten sinne meidän ig:seen mun ja Tatsukon arjen sekaan. 


Laitetaan nyt vielä tämmöinen aivan fokukseton blurrimpi otos tähän loppuun. Meinasin taas itkeä tässä hetkessä kun katselin näitä rakkaita pieniä pystykorvia poski vasten poskea mun sylissä. Niin hieno Senshi ja Tatsuko, ensitapaamisella jo näin kultaiset yhdessä😌😻💕





Kommentit